Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Две седмици безплатни тренировки по Кикбокс в Пловдив!

Две седмици безплатни тренировки по Кикбокс в Пловдив!

СК „Терес“ обявява две седмици на отворени врати за съботно неделната ни групата „Уикенд“. От 19-ти до 27-ми ноември всички желаещи да потренират безплатно Кикбокс през уикенда са добре дошли в нашата зала. Две седмици, през които ще имате възможност да разберете на живо, дали нашият спорт ще се превърне във ваш.

Тренировките ще са подходящи за мъже, жени и деца над 13 год. За тренировките не е нужна специална екипировка, всичко необходимо има в залата на клуба. Единствено имате нужда от спортно облекло, подходящи обувки, които да се използват само в зала, и най-важното желание за тренировки.

Каним всички бъдещи, настоящи и бивши членове на клуба да се включат в „Уикенд презареждането“!

Местата в групата са ограничени. За това ще Ви помолим да се запишете предварително на email: info@teres.bg или чрез лично съобщение във Фейсбук, за да си гарантирате място в групата.

 

 

 

 

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*