Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Функционални тренировки Super Body

Начало»Функционални тренировки Super Body

Функционални тренировки в ПловдивЖелаете да развиете качества като издръжливост, координация, воля, самочувствие, гъвкавост, хармонично тяло и др.?
Водите заседнал начин на живот и желаете да се раздвижите?
Жадувате да опитате нещо ново?
Тази група е точно за Вас!

Тренировките са подходящи за начинаещи и напреднали мъже, жени и деца над 13 години.
Не е нужно да имате каквато и да е физическа подготовка, за да се включите. Единственото необходимо е желание и добро настроение.Функционални тренировки Super Body

Функционалните тренировки ще развият физическата Ви сила, оформят мускулите и стягат тялото, подобряват здравословното състояние и духа, ще засилят метаболизма Ви.

Функционалните тренировки или Super Body е фитнес програма с постоянно променящи се тренировки с силово-кондиционни упражнения, изпълнявани с висока интензивност. Super Body тренировките включват упражнения за сила, мощност, силова издръжливост, аеробна издръжливост, мобилност. Силови тренировки с използване на най-различно оборудване и тежести (гири, лостове, пудовки, ластици и др.)

Кои са предимствата на функционалните тренировки?

  • Подобряване на стойката
  • Повишават физическата сила
  • Повишава силовата издръжливост
  • Подобрява съотношението на кардио-респираторната система
  • Укрепва и балансира поясния мускулен корсет
  • Изразходване на калории

Всички тези неща се постигат. По важно е как подбирате упражненията, тяхната комбинация и усилията, които трябва да се влагат при изпълнението им. Изпълнявайте упражненията винаги прецизно и под контрол, освен ако самият характер на упражнението не изисква да е експлозивно. Тренирайте тялото си във всички равнини, правете и упражнения с усукване. Препоръчително е и да включвате редовно базови упражнения, които натоварват поотделно лява и дясна половина на тялото. Така развивате баланс и стабилност в центъра на тялото.

Тренирайте умно и разумно и Ви гарантираме, че ще изградите една перфектна физика, а Вие ще бъдете едновременно функционални и здрави. Елате в Teres Gym & Fight Club, за да спортуваме заедно!