Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Функционални тренировки

Начало»Функционални тренировки

Функционални тренировки в ПловдивЖелаете да развиете качества като издръжливост, координация, воля, самочувствие, гъвкавост, хармонично тяло и др.?
Водите заседнал начин на живот и желаете да се раздвижите?
Жадувате да опитате нещо ново?
Тази група е точно за Вас!

Тренировките са подходящи за начинаещи и напреднали мъже, жени и деца над 13 години.
Не е нужно да имате каквато и да е физическа подготовка, за да се включите. Единственото необходимо е желание и добро настроение.Функционални тренировки Super Body

Функционалните тренировки ще развият физическата Ви сила, оформят мускулите и стягат тялото, подобряват здравословното състояние и духа, ще засилят метаболизма Ви.

При нас ще намерите три различни вида функционални тренировки, насочени към развиване на общи или специфични физически качества:

✅ Функционалните тренировки 💪 Super Body 🏋️‍♂️ е фитнес програма с постоянно променящи се тренировки със силово-кондиционни упражнения, изпълнявани с висока интензивност. Super Body тренировките включват упражнения за сила, мощност, силова издръжливост, аеробна издръжливост, мобилност. Силови тренировки с използване на най-различно оборудване и тежести (гири, лостове, пудовки, ластици и др.).

✅ 👊FIGHT Functional 🥊- функционална тренировка специализирана за развиване на взривна сила, бързина и издръжливост за бойците страйкъри (ударни бойни спортове). FIGHT Functional е микс от специализирани физически упражнения имитиращи ударите в различните бойни спортове, чрез които да доразвиете така желанието от всеки боец бързина, сила и издръжливост. В тази тренировка ще скачате на въже, ще изхвърляте медицинска топка, ще работите с гири и т.н.

✅ Чрез третата ни функционална тренировка 🏋️‍♀️ABS & ASS Workout🦵🏃‍♀️ имаме за цел да изградим красив силует, стегнато фитнес дупе, плосък и здрав корем. Упражненията в този клас ще ви накарат да изпомпите задните част, корема и бедрата, за да постигнем така желаната секси фигура за плажа.

Функционалните тренировки са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали.

Графика на тренировките за всяка една от групите може да видите ТУК.

Кои са предимствата на функционалните тренировки?

  • Подобряване на стойката
  • Повишават физическата сила
  • Повишава силовата издръжливост
  • Подобрява съотношението на кардио-респираторната система
  • Укрепва и балансира поясния мускулен корсет
  • Изразходване на калории

Всички тези неща се постигат. По-важно е как подбирате упражненията, тяхната комбинация и усилията, които трябва да се влагат при изпълнението им. Изпълнявайте упражненията винаги прецизно и под контрол, освен ако самият характер на упражнението не изисква да е експлозивно. Тренирайте тялото си във всички равнини, правете и упражнения с усукване. Препоръчително е и да включвате редовно базови упражнения, които натоварват поотделно лява и дясна половина на тялото. Така развивате баланс и стабилност в центъра на тялото.

Тренирайте умно и разумно, и Ви гарантираме, че ще изградите една перфектна физика, а Вие ще бъдете едновременно функционални и здрави. Елате в Teres Gym & Fight Club, за да спортуваме заедно!