Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Кардио Кикбокс (Тае Бо)

Начало»Кардио Кикбокс (Тае Бо)

Тае Бо тренировки в Пловдив
Кардио Кикбоксът или по-познатото Тае Бо е клас, който включва всички удари и движения от кикбокса. Смесица между бойно изкуство и аеробика. В този клас няма спаринги и удари от противника. Движенията се изпълняват във въздуха, на чували и на лапи.
Концентрация, сила, самоконтрол, енергия, грация, дисциплина са само част от думите, които описват кардио кикбокса като спорт.
С кардио кикбокс / Тае Бо бързо и трайно ще свалите стреса и излишните килограми, ще оформите мускулите на тялото си и ще се заредите със спортен хъс и енергично настроение!

Какво всъщност се крие зад думите тае-бо? От корейски „тае“ означа крак. Самото значение се ражда от силовите движения за долната част на тялото. А „Бо“ идва от думата бокс. Тоест, свързва се със съчетанията за горната част на тялото. Така се получава и уникалната тренировка Тае Бо, която комбинира таекуондо, бокс, карате и аеробика.

Кардио кикбокс тренировки в ПловдивКакви са ползите от Тае-Бо?

  • Понижава стреса
  • Оформяне на мускулите
  • Допринася за енергично настроение
  • Горене на калории
  • Забързва метаболизма
  • Придобиване на сила и координация
  • Стягане на тялото

Тае бо тренировката допринася за по-изваяно тяло, даващо увереност на всеки, който го практикува. Тае бо е един много добър вариант за стягане на тялото, нещо, към което се стремите отдавна. Сега е моментът да посетите Teres Gym & Fight Club и да се подготвите за истинско натоварване. Тае бо едновременно развива Вашата концентрация и здрав дух, и  в същото време Вие се чувствате по-енергични и тонизирани.

За 60 минути Тае Бо ще заредите максимално добре духа и тялото си!

Групата е подходяща за жени, мъже и деца над 12 год.