Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Класически масажи

Начало»Класически масажи

Класически масаж в Пловдив

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ в Teres Gym & Fight Club, Пловдив – Прилага се с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Стимулира имунната система и освобождава тялото от умората, оптимизира кръвообращението и намалява напрежението в мускулите. След този масаж тялото се чувства свежо и тонизирано поради засилването на кръвообращението и изхвърлянето на токсините. Класическият масаж е чудесен метод за подобряване дейността на нервната система.

Класически масаж има благоприятен ефект като премахва натрупаната умора върху цялото тяло от заседналия начин на живот.
Масажа засилва кръвообръщението, подобрява лимфната система, както и дейността на нервната система. Класическият масаж е отлично профилактично средство за всекидневно здраве. Този тип масажи е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот. Профилактичното прилагане на класически масаж ще подобри вашето физическо и емоционални състояние.

Класическият релаксиращ масаж е най-избираният масаж и включва масаж на цялото тяло (гръб,крака,ръце). При този вид масаж се обработва подробно мускулатурата на тялото, релаксира се нервната система, подобрява се кръвообръщението и лимфотока.

Релаксиращият масаж ще ви предразположи към пълно отпускане на тялото и ума и ще успокои натоварените ви мускули.

Препоръчваме класически масаж при повишени нива на стрес.

Лечебен масаж се прави при здравословни проблеми, а спортен при трениращи повече от 4 пъти седмично . Teres Gym & Fight Club съвместно с рехабилитатора Запрян Маджаров предлага нова услуга на своите клиенти – спортно възстановяване и рехабилитация за всички свои членове.
КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ в Teres Gym & Fight Club, Пловдив
Цени за класически масажи:

10 лв. за частичен масаж 20-30 мин. (гръб или крака).

20 лв. за 50-60 мин. класически масаж на цялото тяло. (гръб, крака и ръце).

Масажите в Teres Gym & Fight Club Пловдив се правят от Атанаска Благова, специалист с медицинско образование и над 12 годишен стаж.
Тя е завършила Медицинския колеж в Пловдив, има редица сертификати от допълнителни курсове за класически и лечебен масаж, както и за рефлексотерапия. 12 години работи в студия и фитнес центрове, а от 2012 година работи самостоятелно.

В Teres Gym & Fight Club, Пловдив прави класически масажи и антицелулитни масажи.

Телефон за запазване на час: +359 897 553 568.