Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Масажи в Teres Gym & Fight Club, Пловдив

Начало»Масажи в Teres Gym & Fight Club, Пловдив

Класически масаж

Класически масаж в ТересПрилага се с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Стимулира имунната система и освобождава тялото от умората, оптимизира кръвообращението и намалява напрежението в мускулите. 

Този тип масажи е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот. Профилактичното прилагане на класически масаж ще подобри вашето физическо и емоционални състояние.

Прочети повече за класическите масажи тук.

Антицелулитен масаж

антицелулитен масаж ценаЕдин от най-ефективните методи за борба с целулита е ръчният (мануален) антицелулитен масаж. С него се цели да се постигне така нареченото „разбиване” на целулита. 

Това, което прави ръчният антицелулитен масаж толкова ефективен, е възможността за индивидуален подход в зависимост от вашия хранителен и тренировъчен режим. 

Прочети повече за антицелулитните масажи тук.

Спортно възстановяване и рехабилитация

СПОРТНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РЕХАБЕЛИТАЦИЯTeres Gym & Fight Club съвместно с рехабилитатора Запрян Маджаров предлага нова услуга на своите клиенти – спортно възстановяване и рехабилитация. 

Правилната, навременна и адекватна рехабилитация може да обърне хода на много състояния, които водят до обездвижване или ограничаване на движенията, както и да помогне на хора с необратим двигателен дефицит.

Прочети повече за спортното възстановяване и рехабилитация тук.

Масажисти и Рехабилитатори в Teres Gym & Fight Club

Атанаска Благова

Атанаска Благова

Класически и антицелулитни масажи
Запрян Маджаров

Запрян Маджаров

Спортно възстан. и рехабилитация

Масажите в Teres Gym & Fight Club Пловдив се правят от Атанаска Благова, специалист с медицинско образование и над 12 годишен стаж.
Тя е завършила Медицинския колеж в Пловдив, има редица сертификати от допълнителни курсове за класически и лечебен масаж, както и за рефлексотерапия. 12 години работи в студия и фитнес центрове, над 6 години работи в собствено масажно студио.

В Teres Gym & Fight Пловдив, Атанаска Благова прави класически масажи и антицелулитни масажи.

Телефон за запазване на час: 0897 553 568.

За спортното възстановяване и рехабилитация на нашите спортисти се доверяваме на Запрян Маджаров, специалист с медицинско образование и дългогодишен стаж в страната и чужбина. Запрян Маджаров е преподавател по масажи и член на асоциацията на кинезитерапевтите и рехабилитаторите в България.