Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Терес посрещна шампионите подобаващо!

Терес посрещна шампионите подобаващо!

Тримата шампиони от международния турнир APOLLON OPEN CUP 2016 вчера бяха посрещнати подобаващо в залата.

Нека припомним – бойците Стефан Чучулски, Васил Иванов и Артин Маргосян се завърнаха със златни медали от международен турнир в Гърция.
Повече информация и видео вижте тук.

Освен бурните овации на съотборници и треньори, шампионите бяха наградени от един от спонсорите на клуба, фирма „Химснаб Наири“ ООД. Тримата получиха парични премии за доброто си представяне. Един от собствениците на компанията, Жирайр Шишманян дори обеща да удвои премиите за предстоящото републиканско първенство по кикбокс в Нова Загора.

„Радваме се, че имаме възможност да подкрепим изявите на толкова талантливи момчета. Знаем колко усилия им костват успехите, за това ще се стараем да ги подкрепяме и в бъдеще. Пожелавам им успех в предстоящото изпитание!“ заяви г-н Шишманян, управител и съсобственик в една от най-големите фирми в България за търговия и производство на промишлени химикали и торове „Химснаб Наири“ ООД.

„Когато бизнеса и спорта вървят ръка за ръка, винаги е по-лесно! Благодарим най-сърдечно за оказаната подкрепа!“ – коментираха от клуба.

 

Стефан Чучулски, Николай Драганов и Артин Маргосян

Стефан Чучулски, Николай Драганов и Артин Маргосян

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*