Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Тренировки

Начало»Тренировки

Кикбокс и Бокс за начинаещи

Кикбокс и Бокс за начинаещи в ПловдивЖелаете вие или децата ви да развият качества като самодисциплина, издръжливост, координация, воля, самоконтрол, самочувствие, гъвкавост, хармонично тяло и др.?
Винаги сте искали да тренирате бойни спортове, но страха от това да влезете в залата с „професионалисти“ ви е плашел?
Водите заседнал начин на живот и желаете да се раздвижите?
Искате да поставите началото на Вашата спортна „кариера“?
Жадувате да опитате нещо ново?
Този клас е точно за Вас!

Групата е подходяща за мъже, жени и деца над 12 год. За тренировките не е нужна специална екипировка, всичко необходимо има в залата на клуба. Единствено имате нужда от спортно облекло, чисти обувки за залата и желание за тренировка.

Ниво: начинаещи и следно напреднали.

Повече за тренировките по Кикбокс и Бокс за начинаещи вижте тук.

Кикбокс и Бокс HARD

Тренировки по Кикбокс и Бокс в ПловдивВ тeзи класове се тренират техники за напреднали от бокса и кикбокса. Особеното на тези класове, е че в тях се набляга на упражненията при, които има контакт с партньор – спаринги, условен бой и др.

За начало не е нужно нищо специално, всичко необходимо има в залата. Единствено имате нужда от спортно облекло, чисти обувки за залата и желание за тренировка.

Групата е подходяща за мъже, жени и деца над 12 год.

Ниво: напреднали и средно напреднали.

Повече за тренировките по Кикбокс и Бокс за напреднали вижте тук.

Кикбокс и Бокс Light

Тренировки по бокс в ПловдивВ тази група се тренират техники за напреднали от бокса и кикбокса. Особеното, е че в тази група няма контакт (спаринги и условен бой). Тренират се предимно техники във въздуха (бой със сянка), работа с гири или на чувал, както и специализирани упражнения за този спорт.
Тренировките са подходящи за мъже, жени и деца над 12 год. 
За начало не е нужно нищо специално, всичко необходимо има в залата. Единствено имате нужда от спортно облекло, чисти обувки за залата и желание за тренировка.

Ниво: напреднали и средно напреднали.

Повече за тренировките по Кикбокс и Бокс „Light“ вижте тук.

Кикбокс за деца (7-12 год.)

Кикбокс за деца в ПловдивВ групата се развиват качества като самодисциплина, издръжливост, координация, воля, самоконтрол, самочувствие, гъвкавост, хармонично тяло и др. Все качества, които всеки родител би искал за детето си.
В групата децата Ви ще се запознаят с основните техники в изкуството Кикбокс и въведение в правилата на спорта Кикбокс, както и различни техники за самоотбрана.
В клуба също се набляга на физическа и психологическа подготовка на най-малките бъдещи шампиони.
Децата в клуба се възпитават като победители!

За начало не е нужно нищо специално, всичко необходимо има в залата. Единствено имате нужда от спортно облекло, чисти обувки за залата и желание за тренировка.

Тренировките са подходящи за момчета и момичета, както за напреднали така и за начинаещи.

Повече за тренировките по Кикбокс за деца вижте тук.

Super Kids Функционални тренировки за Деца

Super Kids Функционални тренировки за Деца ПловдивSuper Kids е програма за развитие на здраво, силно и функционално тяло, насочена изцяло към децата. 

За възрастните, които вече тренират функционални тренировки, трябва да е ясно едно: Super Kids – ОФП (обща физическа подготовка) за Деца не са просто адаптирана към деца функционална тренировки – това е изцяло самостоятелна програма, насочена към специфичните физиологични и психически особености на децата и техните нужди.

Повече за групата Super Kids Функционални тренировки за Деца вижте тук.

Кардио Кикбокс (Тае Бо)

Тае Бо тренировки в ПловдивКардио Кикбокса е клас, който включва всички удари и движения от кикбокса. Смесица между бойно изкуство и айробика. В този клас няма спаринги и удари от противника. Движенията се изпълняват във въздуха, на чували и на лапи.
Концентрация, сила, самоконтрол, енергия, грация, дисциплина са само част от думите, които описват кардио кикбокса като спорт.
С кардио кикбокс бързо и трайно ще свалите стреса и излишните килограми, ще оформите мускулите на тялото си и ще се заредите със спортен хъс и енергично настроение!
За 60 минути ще заредите максимално добре духа и тялото си!

Групата е подходяща както за жени, мъже и деца над 12 год.

Повече за тренировките по Тае Бо / Кардио кикбокс вижте тук.

Функционални тренировки

Функционални тренировки в Пловдив

Силови тренировки с използване на най-различно оборудване и тежести (гири, лостове, пудовки, ластици и др.)

Основната цел на функционалните тренировки е да подобри нивото ви на ОФП (общата физическа подготовка), да ускори метаболизма и да укрепи ставите. Използвайки само естествените движения и натоварвания, с които се сблъсквате всеки ден, функционалните тренировки ще ви помогнат да изведете показателите за силата, издръжливостта, баланс и скорост на ново ниво, както и да се изпомпват всички мускулни групи и да се подобри функционирането на сърдечно-съдовата система.

Всички видове функционалните тренировки вижте тук.

Табата и HIIT

Табата тренировки в ПловдивБързо, интензивно и продуктивно – това е Табата. Клас за тези, които нямат много време, но искат да се изпотят здраво. Същността на Табата е в интервалните натоварвания. Чрез този метод на трениране се изгарят голямо количество калории и се развива координацията. Такава тренировка води до тонус в цялото тяло.

Повече за Табата тренировките вижте тук.

Full Stretch

Желаете да направите мъжки или женски шпагат, да стоите на мост и като цяло да подобрите гъвкавостта и пластичността на тялото, този клас е създаден точно за вас. За да постигнете резултати, ще трябва да се заредите с малко търпение. Не се притеснявайте, треньорът знае кога можете да го направите и кога да спре.

Повече за Full Stretch тренировките вижте тук.

Индивидуални тренировки

индивидуални тренировки по кикбокс в ПловдивПредлагаме индивидуални тренировки по всички спортове изброени по-горе.

Тренировките са подходящи за мъже, жени и деца, както за напреднали така и за начинаещи. С индивидуалните тренировка ще постигнете по-бързо, по-добра техническа и физическа форма.

Възраст: всички възрастови групи
Тренировъчни дни: всеки ден*
Време: в удобен за вас час*

*След предварително уговаряне с треньор.

Повече за индивидуалните тренировки вижте тук.