Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Муай Тай тренировки за напреднали и начинаещи

Начало»Муай Тай тренировки за напреднали и начинаещи


Един от най-разнообразните ударни бойни спортове. Динамичен и тежък стил на битка, разнообразни техники с използване на лакти и колене, изтощителен клинч, бързи и мощни ритници – всичко това е само малка част от арсенала на тайландския боксьор.

Муай Тай тренировки в TERES Gym & Fight Club, Пловдив

Муай тай тренировките се провеждат в залата в кв. Кючук Париж. Отличен избор на спорт за аеробни и силови тренировки, който ви позволява да усъвършенствате уменията си за самозащита и да постигнете отлична физическа форма. Тренировките по муай тай са подходящи за възрастни и деца от 12 години, независимо от нивото на обучение. След няколко урока ще разберете защо стотици хиляди хора по света предпочитат този спорт.

TERES Gym & Fight Club, Пловдив разполага с всичко необходимо съвременно оборудване и инвентар за обучение на високо професионално ниво. Треньорите по муай тай в нашия клуб са многократни шампиони по муайт тай на България, както и национални състезатели в този спорт.
Клубът ни е отборен шампион на България по муай тай за 2020 година.

ТЕРЕС - Отборен шампион по муай тай за 2020

Някой особености на спорта муай тай

Разнообразие от техники
Удари, ритници, крака, лакти, колене и борба в тайландския клинч. Стотици възможности за атака и защита.

Издръжливост
Клинча в муай тай, каляване на краката, хиляди удари по боксовия чувал – всичко това ще увеличи многократно вашата издръжливост.

Силни мускули
Мощен торс за работа в клинч и защита срещу удари, развити мускули на краката за движение и атакуващи действия, работа върху раменния пояс за удари и лакти.

Перфектно кардио
Работата в клин и ударите с крака изискват много енергия. Муай тай и наднорменото тегло не са съвместими понятия!

Дисциплина
Тренировките по муай тай развиват у човек способността да преодолява много трудности. Способността да си поставяте цели и да постигате резултати е в основата на успеха както в спорта, така и в живота!

Самозащита
Чрез тренировките по муай тай ще изградите много добри умения за самозащита. Самоконтролът, трезвата оценка на ситуацията и нанесеният удар могат да ви помогнат дори в най-трудната ситуация.

Още ли се колебаеш!? Запиши се още сега! Графика на тренировките ни може да разгледаш ТУК.