Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Инициатива: „Здравословен начин на живот, чрез спорт и правилно хранене!“

Инициатива: „Здравословен начин на живот, чрез спорт и правилно хранене!“

TERES Gym & Fight Club се обявява за здравословния начин на живот, чрез спорт и правилно хранене!

Стартираме инициатива за по-здравословен начин на живот под наслов „ЖИВЕЙ ЗДРАВОСЛОВНО!“. През следващите месеци ще се опитаме да помогнем на максимално повече хора да подобрят начина си на живот, като започнат да се хранят правилно, свалят излишните килограми и започнат да спортуват редовно.

В рамките на инициативата ще организираме редица събития, чрез които да запознаем повече хора с ползите от воденето на активен начин на живот, както и от вглеждането в етикетите на храните.

Поставяме си предизвикателство в рамките на следващите три месеца да свалим 1000 кг. от плещите на хората, които ни се доверят.

Но по-важната цел за нас е хората да придобият здравословни навици, не толкова отслабването.

Нашите треньори и инструктори ще са на разположение през цялото време, ще ви помагат напълно безплатно със съвети и напътствия, за да изградите вашите здравословни навици в храненето. Ще организираме безплатен семинар по здравословно хранене, на който ще разкажем за основните принципи за здравословно хранене, както и ще отговорим на всички ваши въпроси.

Освен това в рамките на инициативата за по-здравословен и активен живот отваряме вратите на залата и ще предоставим по три безплатни тренировки на всеки, който не ни познава, но има желание да се включи в акцията ни.

А за всеки, който свали поне 5 килограма до края на месец май, ще му предоставим месечна карта за неограничен достъп до всички групови тренировки в TERES Gym & Fight Club!

Хайде заедно да докажем, че здравословния начин на живот е възможен!
Заедно да се отървем от натрупаните излишни килограми!
Заедно можем повече!
Стани един от нас!

time-for-traening

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*