Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Сребърен медал за Стефан Чучулски от републиканското по кикбокс в Каварна

Сребърен медал за Стефан Чучулски от републиканското по кикбокс в Каварна

През изминалия уикенд в гр. Каварна се проведе държавният шампионат по кикбокс в стил лоу кик.

СК Терес бе представен от един боец в категория до 71 кг, юноши старша възраст – Стефан Чучулски.

Жребият отреди на полуфинала Стефчо да се изправи срещу противник от СК „Скорпион“, Плевен. Мачът започна много оспорвано. Първите два рунда бяха доста равностойни и оспорвани, но в третия рунд Стефчо успя да надиграе безспорно съперника си и така не остави и капка съмнение в съдиите, че той е човека, който трябва да продължи напред към финала. Съдийското решение бе три на нула съдийски гласа в полза на състезателя на СК Терес.

На финала Чучулски се изправи срещу опитния боец Александър Чакъров от СК „Ахил“- Варна, който на полуфинала отказа противника си само за няколко секунди.

Двамата бойци започнаха доста амбициозно и напористо двубоя. До самия край Стефчо се опитваше да вземе надмощие над по-опитния си противник, но в крайна сметка съдийското решение бе в полза на състезателя от СК „Ахил“. Много оспорвана среща, в която на Стефчо не му достигна съвсем малко –  два на един съдийски гласа, с разликата едва две-три точки.

„Макар, че не постигнахме напълно поставените си цели, опита който успя да натрупа Стефчо, от двата тежки мача, е безценен за него. Той все още е млад боец и тепърва трупа опит и ще се усъвършенства, но вярваме, че вървим по правилния път и много скоро ще го докажем.“ – коментираха треньорите.

 

СК Терес изказва най-сърдечни благодарности към спонсорите: охранителна фирма „АСО СОКОЛ“ ООД, транспортна фирма „АТН-ТРАНС“ ЕООД и химическа компания „ХИМСНАБ НАИРИ“ ООД. Без тяхната подкрепа участието ни на това състезание не би било възможно. Благодарим за подкрепата!

 

Награждаване кикбокс лоу кик Каварна 2015

Каварна лоукик 2015

 

СК ТЕРЕС

Автор

Администратор

Напишете коментар

*