Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Стартира семинар с Ернесто Хуст, Самарт Паякарун, Семи Шилт и Миодраг Йотич във Варна

Стартира семинар с Ернесто Хуст, Самарт Паякарун, Семи Шилт и Миодраг Йотич във Варна

Днес стартира пет дневен технически лагер – семинар по кикбокс и муай тай в град Варна организиран от Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай.

Ernesto-Hoost

Ернесто Хуст

Боен Клуб Терес ще бъде представен от трима участници в лагера: Ивайло Панев ще участва в муай тай частта, а младата ни надежда Георги Иванов ще обменя опит със кикбоксьори от цяла България. На семинара е и треньора Димитър Желязков, който ще има възможност да почерпи от опита на световни величия в бойните изкуства и да обогати своите знания в спорта муай тай.

Лагера се води от националните треньори в двата спорта Красимир Кирилов, Николай Атанасов и Марио Кирилов. Както и от селекционера на националния отбор по кикбокс, доказалият се треньор от Сърбия Миодгар Йотич.

Гост треньор на семинара е легендата в бойните спортове и настоящ треньор холандеца Ернесто „Мистър Пърфект“ Хуст (Ernesto Hoost). Ернесто Хуст ще подпомага треньорския щаб по кикбокс. Несъмнено един човек с много опит натрупан през годините, който има какво да покаже на българските бойци участници в лагера.

Samart - Payakaroon

Самарт Паякарун

Треньорският ни щаб по муай тай ще бъде подпомогнат от тайландеца Самарт Паякарун (Samart Payakaroon), който е един от най-големите имена в Тайланд. Той е Муай Тай легенда, но също така и отличен боксьор. Самарт Паякарун е нещо като „Мохамед Али“ в Муай тай. Шампиона Буакау Банчамек казва за Самарт, че безспорно е най-великият муай тай боец на всички времена.

От 12-ти в лагера ще се включи и голямото момче на световният кикбокс – Семи Шилт (Semmy Schilt).

Безспорно всички тези имена на едно място са гаранция за изключително ползотворен лагер, на който имаме възможност да участваме и да почерпим опит от световни звезди в бойните изкуства.

В лагера вземат участие повече от 200 бойци и треньори от цялата страна.

Samart Payakaroon в България

Димитър Желязков, Самарт Паякарун, Ивайло Панев

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*