Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Тренировъчен семинар по Кикбокс в Пловдив с треньора Димитър Димитров

Тренировъчен семинар по Кикбокс в Пловдив с треньора Димитър Димитров

семинар по кикбокс в Пловдив с Димитър Димитров
Боен Клуб Терес започва поредица от тренировъчни семинари в новата си зала. Първият, от които ще е още този месец, преди коледните празници.

На 22 и 23.12.2017 (петък и събота) доказалия се треньор на спортен клуб „Тангра“, Свиленград – Димитър Димитров ще изнесе тренировъчен семинар в гр. Пловдив. Димитров ще разкрие част от опита си в кикбокса пред пловдивските кикбоксьори.

Под негово ръководство бойци са завоювали десетки медали от световни, европейски и балкански първенства. Само преди няколко месеца неговият възпитаник Христо Калайджиев спечели златен медал от Европейското първенство за кадети в Македония. Трима от СК „Тангра“ станаха балкански шампиони  преди месец. Състезателите на СК“ Тангра“, чийто главен треньор е Димитров имат спечелени стотици медали от републикански първенства. Неговата възпитаничка Горяна Стоева стана европейска шампионка по бокс.
Това са само една част от постиженията на неговите бойци.
Купа за отборен шампион под ръководството на Димитър Димитров
Интересен факт е, че Димитър Димитров е един от първите треньори на тренер Николай Драганов. Един от хората, които са запалили нашия треньор по кикбокса, и са оставили ярка следа в неговото спортно кариера.

Определено от тренер Димитров има много какво да се научи! Радваме се, че треньор с неговият опит ще е първият гост от поредицата, в която от Боен Клуб Терес ще поканят едни от най-изявените треньори в страната да гостуват в новата зала на клуба, за да може трениращите да се докоснат и да попият от опита и на другите школи по кикбокс в страната.

Семинара ще е предназначен за напреднали и средно напреднали. На семинара са добре дошли всички желаещи да попият от опита на доказали се тренер Димитров.

График:
hristo=kalaydzhiev-european-shampion-kikboxing-2017Петък 22.12.2017 от 19:00 ч до 21:00 ч.
Събота 23.12.2017 от 10:30 ч до 12:00 ч.

Вход: 5 лв. на тренировка.
За заплатилите месечен членски внос в СК „Терес“ – БЕЗПЛАТНО!

Записването започва от днес и ще продължи до запълване на групата.
Местата са ограничени. Може да се запишете на email: info@teres.bg, чрез лично съобщение във Фейсбук или на рецепцията в залата, за да си гарантирате място в групата.

Линк към събитието във Фейсбук.

dimitar-dimitrov-tangra trener

Тренировъчен семинар по Кикбокс с Димитър Димитров от спортен клуб „Тангра“, Свиленград

Димитров и негов възпитаник

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*