Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Тренировъчен семинар по Муай Тай и Кикбокс с тренер Иван Иванов от “PRIDE AND GLORY“

Тренировъчен семинар по Муай Тай и Кикбокс с тренер Иван Иванов от “PRIDE AND GLORY“

Иван Иванов от Нова Загора

Тренер Иванов

Задава се вторият тренировъчен семинар в новооткритата зала TERES Gym & Fight Club. Както обещахме по-рано това е само началото на една дълга поредица от титулувани гост треньори в Пловдив.

На 03.02 (събота) в Пловдив ще гостува Иван Иванов. Главен треньор и председател на СК „Прайд едн Глори“, гр, Нова Загора. Иванов е с множество награди като спортист и треньор на годината в община Нова Загора. Освен до българската школа по кикбокс, Иванов има две годишен опит в Западна Европа, там където е меката на професионалния кикбокс. През 2011 г. се прибира в България и основава собствен клуб. СК „Прайд едн Глори“ е обявен за отбор на годината за 2017 в общината. Само за няколко години под негово ръководство в клуба се раждат десетки републикански шампиони, няколко балкански титли, световна и европейска шампионка по муай тай: Константин Михайлов под негово ръководство стана вице-световен, вице-европейски по муай тай, трети на световната купа по кикбокс в стилК1, вице-европейски в стил К1, балкански шампион в стил К1 , 5 профи мача, от които 4 победи и само една загуба. Карина Петкова завоюва световния и европейски връх в Муай тай.

Константин Михайлов

Константин Михайлов след поредния си триумф на ринга

Имаме честта този титулуван треньор и неговите възпитаници да ни гостуват в Пловдив за две тренировки.

Ако желаете да се докоснете до неговите методи на преподаване, както и да се запознаете със шампионите му, заповядайте в залата!

Тренировките ще се проведат на 03.02:

Първа тренировка: от 12:00 ч. до 13:30 ч.
Втора тренировка: 16:00 ч. до 17:30 ч.

Семинара ще е предназначен за напреднали и средно напреднали.

ВХОД СВОБОДЕН!

Записването започва от днес и ще продължи до запълване на групата.

Местата са ограничени. Може да се запишете на email: info@teres.bg, чрез лично съобщение във Фейсбук или на рецепцията в залата, за да си гарантирате място в групата.

Линк към събитието във Фейсбук.

карина Петкова световна и европейска шампионка по Муай тай

Карина Петкова Световна и Европейска шампионка по Муай тай.

SC '' PRIDE AND GLORY''

 

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*