Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Бойци от цяла Европа са на подготовка в Лозенец (ВИДЕО)

Бойци от цяла Европа са на подготовка в Лозенец (ВИДЕО)

Чингиз Алазов Ивайло Панев

Ивайло Панев и Чингиз Алазов

Едни от най-добрите кикбокс и муай тай бойци в света са на подготовка в Лозенец.

Терес има своя представител на лагера – Ивайло Панев. Панев ще има възможността да обмени опит с едни от най-добрите бойци от цял свят.

Чингиз Алазов един от топ бойците в световен мащаб в лека категория по кикбокс е избрал лагера в морския ни курорт за своята подготовка срещу друг топ боец Петросян. Мача се смята за сблъсъка на годината в кикбокса според редица анализатори.
В Лозенец е и Роман Крикля шампион на K1 World GP 2016 до 95 кг., който се подготвя за шампионски двубой на WAKO PRO в категория до 94.100 кг.

В лагера се включиха и едни от най-титулованите български кикбоксьори като: Антон Петров , Богдан Шумаров , Атанас Божилов , Християн Корунчев , Александър Петров , Станислав Вълчев и др.

На лагера има представители от Македония, Чехия, Унгария, Беларус и др.

Тренировките се водят от легендарния треньор Андрей Гридин.

Страхотната база на българското черноморие, която е предпочитана дестинация от топ бойци от цял свят се стопанисва от ELITE FIGHT CLUB в лицето на Кирил Пенджуров.

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*