Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Бронз за Стефчо от Държавното по Фул контакт в Нова Загора (ВИДЕО)

Бронз за Стефчо от Държавното по Фул контакт в Нова Загора (ВИДЕО)

На 16 и 17 май в Нова Загора премериха сили бойци от цялата страна в стиловете К-1 и Фул контакт. Очаквано турнира бе един от най-силните за годината. В надпреварата взеха участие над 200 бойци.

СК Терес бе представен от младата ни надежда Стефан Чучулски. Това бе първата изява на Стефчо на ринг. Категорията, в която взе участие нашият боец бе една от най-многолюдните в турнира – общо шест участника.

За съжаление малко не достигна на Стефчо и той загуби на полуфинала, и остана на трето място.

Съперника му не бе случаен – многократен шампион по таекуондо. Мартин Костов от ABC Fight Club, София стана и държавен шампион в категорията преборвайки се на финала с многократния републикански шампион Божидар Димитров от СК Тангра, Свиленград.

 

„Стефчо се представи много добре, имайки предвид класата на съперника му и отчитайки факта, че това бе първата му изява на ринга. Стефчо започна тренировки в края на миналата година. За половин година той не само усвои основите на спорта Кикбокс, но и вече е достойна конкуренция на най-добрите състезатели в този спорт в страната. Още няколко месеца тренировки и малко опит на ринга и смятаме, че Стефчо ще се наложи като титуляр в категорията си.“ – коментираха треньорите след състезанието.

 

ВИДЕО: Стефан Чучулски, СК Терес – Пловдив Vs Мартин Костов, ABC Fight Club – София:

СК ТЕРЕС

Автор

Администратор

Напишете коментар

*