Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Четири сребърни медала за нашите момчета от Републиканското по Кикбокс в Ст. Загора

Четири сребърни медала за нашите момчета от Републиканското по Кикбокс в Ст. Загора

През изминалият уикенд в град Стара Загора се проведе Държавното първенство по Кикбокс в стиловете К-1 и Фул контакт.

Над 20 спортни клуба от цяла България премериха сили в това вълнуващо състезание противопоставило едни от най-добрите кикбоксьори в България.

Нашия клуб бе представен от четирима състезателя. Георги Иванов фул контакт Стара Загора 2018

Най-малкият от тях Георги Иванов е едва на 12 години, но вече играе при по-големите, и дори успя в полуфиналната си битка да нокаутира противника си още в първият рунд. За съжаление на финала отстъпи по точки от по-опитния си противник и се окичи със сребърен медал. Следващото предизвикателство за Георги е след броени дни в Габрово, където ще мери сили на републиканското в стиловете Лайт контакт, Киклайт контакт и Пойнт файтинг.

Вторият ни представител Димитър Ибрям спечели убедително полуфиналната си битка, но не успя да се наложи на финала и отстъпи по точки над класен противник от софийски клуб.

Третият наш представител Ивайло Панев също загуби финалната си битка с минимална разлика в съдийското решение. Всеки който гледа мача на живо и на видеото коментира, че Ивайло е бил ощетен от съдиите, но това е тема, която не бихме искали да засягаме в този момент. Факта е сребро и за него от този турнир. Само след десетина дни Ивайло ще направи своя дебют на профи ринга, където ще има възможност отново да покаже нивото си.

Последен на ринга в Стара Загора се качи Теодор Илев в категория до 57 кг при мъжете. Тежък противник във финалната битка стопира Тео на крачка от златото.

Четири участника, четири сребърни медала. Продължаваме да тренираме яко и да се готвим към следващите предизвикателства. Обещаваме да тренираме повече и да ви зарадваме с още по-добри постижения!

Ус!

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*