Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Елита на Кикбокса се събира на 19-ти май в Пловдив

Елита на Кикбокса се събира на 19-ти май в Пловдив

Град Пловдив ще бъде домакин на грандиозна гала вечер, в която участие ще вземат едни от най-добрите български кикбоксьори и боксьори.

“Fuerte en el RING“ е първата по рода си гала за България, която събира на едно място толкова елитни български бойци.

В галата ще се бият едни от големите имена в бойните спортове като: Александър Петров, Стоян Копривленски, Богдан Шумаров, Арман Хакобян, Йордан Янков, Християн Корунчев и др. Българските световни и европейски шампиони ще се изправят срещу чуждестранни състезатели на 19-ти май.

Действащите шампиони по кикбокс Александър Петров и Богдан Шумаров са носители на професионални титли. Арман Хакобян една от звездите на пловдивския бокс – агресивният му стил и сърцатата му игра го правят един от любимите български боксьори в една от най-конкурентните категории.

Предстоящото събитие събира на един ринг каймака на българския кикбокс, събрал световни и европейски титли, които със сигурност трудно ще бъдат преборени.

За първи път от много време в стил К1 ще има истински мач в тежка категория, като единият боец е Пламен Борисов от гр. Шумен, който ще се състезава с двуметров гигант от Сърбия.

Александър Петров и Богдан Шумаров ще срещнат препятствия от Холандия и Суринам – възпитаници на Майк Пасение от Mike’s gym.

Една от изгряващите звезди на веригата Glory – Стоян Копривленски ще се бори на ринга за победа срещу опитен боец от Португалия с украински корени, възпитаник на известния португалски треньор Зе Фортес.

vaylo-Panev-Shumen-2017-medal

Ивайло Панев

Освен доказани имена на бойци организаторите са се погрижили да дадат възможност за изява и на млади, и талантливи спортисти. Сред избраните млади таланти е и името на Ивайло Панев, състезател от спортен клуб „Терес“, Пловдив. Ивайло е многократен вице-шампион на страната. Доброто му представяне миналата година на европейското първенство по кикбокс за кадете, явно е направило добро впечатление на мениджърите и той ще има възможност да направи своя професионален дебют точно на тази грандиозна гала.

Гала вечерта “Fuerte en el RING“ ще се проведе на 19-ти май в зала „Колодрума“. Начало 19:30 ч.

Билети може да закупите и на касата в TERES Gym & Fight Club.

Линк към събитие във фейсбук.

“ Fuerte en el RING“

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*