Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Доведи приятел да тренира БЕЗПЛАТНО през лятото!

Доведи приятел да тренира БЕЗПЛАТНО през лятото!

Нашето най-ново предложение е за всеки, който има желание да тренира с приятел през лятната ваканция.

ДВАМА ТРЕНИРАТ НА ЦЕНАТА НА ЕДИН!

Всеки, който се запише и заплати своята месечна такса ще може да доведе със себе си приятелче, което да тренира БЕЗПЛАТНО!

Офертата ни е валидна за три от групите: Детска група „Kickboxing Kids“, Кикбокс група „Уикенд“* както и за групата за Силово-кондиционни тренировки (CrossFit).

Срок на офертата до 15.09.2017 г. или до запълване на капацитета на групите.

Нека направим лятото по-забавно и полезно за нашите приятели или роднини!

Ако се чудите какво да правите с детето си през лятната ваканция, това е една добра възможност. Както за децата така и за родителите.

Тренировките са подходящи за мъже, жени и деца. За тренировките не е нужна специална екипировка, всичко необходимо има в залата на клуба. Единствено имате нужда от спортно облекло, подходящи обувки, които да се използват само в зала, и желание за тренировка. Доброто настроение е задължително! 🙂

*Офертата не може да се комбинира с другата ни промоция за група „Уикенд“.
** Приятелят, който ще доведете да тренира НЕ трябва да е настоящ или бивш член на СК „Терес“.

 

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*