Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Трима от СК „Терес“ ще вземат участие в лагера на националите по кикбокс

Трима от СК „Терес“ ще вземат участие в лагера на националите по кикбокс

Българската Конфедерация по Кикбокс и Муай тай ще проведе десет дневен тренировъчен лагер в град Банско. Участие в него ще вземат националните гарнитури по муай тай и по кикбокс във всички стилове.

Подготовката на бойците ще се води от националните треньори на България – Иван Георгиев, Красимир Кирилов и Красимир Колев, както и треньорите Миодраг Йотич (Сърбия), Маноел Нордио (Италия), Андрей Котов (Русия), Джанфранко Рици (Италия), Томаш Барада (Словения).

Трима бойци на СК “Терес“ ще бъдат част в лагера. Това са Георги Иванов, Черкез Илиев и Ивайло Панев.

За Черкез Илиев и Ивайло Панев това ще е част от подготовката им за Европейското първенство по Кикбокс, което ще се проведе в началото на септември в Македония.

Към състезателите на лагера ще се присъедини и треньорът Николай Драганов.

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*