Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Двама от СК „Терес“ ще вземат участие на Европейското първенство по Кикбокс в Македония

Двама от СК „Терес“ ще вземат участие на Европейското първенство по Кикбокс в Македония

От 02 до 10.09.2017 гр. в Скопие, Македония ще се проведе Европейското първенство по Кикбокс на WAKO (World Association of Kickboxing Organizations).Европейското първенство по Кикбокс на WAKO (World Association of Kickboxing Organizations).

СК „Терес“ е подготвил и изпраща двама от своите бойци, да премерят сили с най-добите кикбоксьори от цяла Европа.

При най-малките (възрастова група 13-15 години) Черкез Илиев ще се бори за медал в стил „Лайт контакт“. Черкез е републикански шампион в този стил за 2017 и вице-шампион за миналата година.

В един от най-тежките стилове „Фул контакт“, Ивайло Панев ще се опита да покори Европейския връх. Ивайло е многократен вицешампион на България в различни стилове.

И двамата бойци преминаха през усилена подготовка за това първенство. Част от подготовката им бе лагер с националния отбор на България, който се проведе в края на миналия месец. (Снимки от лагера може да разгледате ТУК и ТУК.) Предстоят заключителните щрихи в подготовката им и на втори септември бойци придружавани от техния треньор Николай Драганов ще заминат за македонската столица.

„Надяваме се младите ни бойци да се представят на ниво и да прославят не само клуба и града ни, но и България! Пожелаваме им да се завърнат с най-високите отличия!“

Бихме искали да благодарим на всички, които ни подкрепиха и подпомогнаха подготовката ни за този голям турнир! На първо място благодарности към самите състезатели, че изтърпяха този тежък режим на подготовка! Огромни благодарности и към родителите за подкрепата, която ни оказаха!
Не на последно място благодарим и на нашите партньори (някой ги наричат спонсори, но за нас по-точната дума е ПАРТНЬОРИ) от СПОРТ СТУДИО КАМАТО Пловдив и SEO Агенция Serpact.

Без подкрепата на всички вас участието ни на това състезание не би било възможно. Благодарим!

Вижте част от подготовката ни за това първенство:

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*