Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»През уикенда в Пловдив се проведе семинар-лекция с Ангел Караиванов

През уикенда в Пловдив се проведе семинар-лекция с Ангел Караиванов

През изминалата неделя в Пловдив се проведе семинар на тема „Физическа подготовка на Бойци“ със световният шампион по граплинг Ангел Караиванов.

Ангел Караиванов е световен шампион по граплинг, както и многократен национален шампион по борба, ММА, граплинг и сумо.

Завършил е Национална Спортна Академия като треньор за високо спортно майсторство с профил свободна борба.
От 10 години се занимава с треньорска дейност и подготовка на шампиони и медалисти по ММА, Граплинг и Борба. Главен треньор в Спортен клуб „Маршал Анималс“, София.
Една от силните страни са му функционалните тренировки насочени за развиване на качествата бързина, сила и ловкост на бойците.

В семинара взеха участие над 40 души от Пловдив и региона. Половината от присъстващите бяха треньори и инструктори от различни зали в Пловдив.

Ангел Караивнов "Живей здравословно"

Ангел Караиванов подкрепи каузата на ТЕРЕС „Живей здравословно“!

В първата част от семинара Ангел Караиванов обстойно разясни как той тренира своите състезатели в различните етапи от подготовката им за дадено състезание. Като даде конкретни примери за тренировки в основния период от подготовката на един боец и в предсъстезателен такъв. В лекцията си засегна пет направления в подготовката на бойците – лична техника, вдигане на тежести, атлетика, функционални тренировки и рехабилитация. За всеки един от етапите Ангел обстойно разясни какво трябва да се прави във всеки един от моментите на подготовка на бойците.

След теоретичната част последва тренировка, на която нагледно показа част от методологията си за фукнционална тренировка на бойци. В тренировката се включиха повечето от присъстващите и имаха възможност да проверят моментната си физическата си форма в една високо интензивна кръгова тренировка. След края на тренировката всички бяха пред припадане, но крайно доволни от възможността да попият от знанията на този доказал се състезател и треньор.

Интереса към семинар с Ангел Караиванов бе толкова голям, че ние от TERES Gym & Fight Club го поканихме да изнесе още една лекция в нашата зала. Караиванов е човек с много опит в подготовката на бойци, както на татамито, така и за октагона. Имаме още много какво да научим от него. Чакаме с нетърпение неговата следваща лекция в Пловдив!

Очаквайте скоро още снимки и видео от семинара.

Пловдив семинар с Ангел Караивнов

Обща снимка преди да се изпотим.

Караиванов семинар в Пловдив

Боят настана! 🙂

Функционални тренировки в Пловдив

Стречинга – задължителна част в края на всяка тренировка.

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*