Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Ивайло Панев е на лагер с националите по кикбокс във Варна (Видео)

Ивайло Панев е на лагер с националите по кикбокс във Варна (Видео)

Най-добрите български състезатели по кикбокс се събраха на тренировъчен лагер, който се провежда в периода 1 – 14 август в Националната спортна база „Спортпалас“ край Варна.

Вече седмица разширеният състав на националите ни по кикбокс е на подготвителен лагер в НСБ “Спортпалас” край Варна във връзка с предстоящите международни събития от спортния календар. Това е първият за годината сбор на родния елит в този стил, който вече набира сила и след няколкодневни кондиционни тренировки състезателите преминаха и към спаринг двубоите.

В състава на националния отбор бе поканен и представителя на боен клуб ТЕРЕС, Пловдив – Ивайло Панев. Панев е много кратен републикански шампион в различни стилове. Голямата цел тази година е Европейското първенство в Турция в края на годината. Атмосферата е изключително приятелска, а лагерът е обещаващ.

Лагера се води от националните селекционери Владимир Вълев и Станислав Бахчеванов. Благодарим за оказаното доверие от страна на двамата селекционери!

В клуба тече усилена подготовка за повишаване на техниката и издръжливостта. Фокусът е предстоящото Държавното първенство в стил фул контакт и муай тай, което ще се проведе в началото на септември. Домакин на проявата е град Каварна.

 

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*