Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Ивайло Панев ще се бие на Muay Thai Grand Prix на 24-ти август

Ивайло Панев ще се бие на Muay Thai Grand Prix на 24-ти август

Най-голямата бойна организация от Великобритания гостува за втори път у нас – Muay Thai Grand Prix ще проведе 29-тото си издание на „Златни пясъци“. Първото събитие от веригата, на което България бе домакин, бе през октомври в София.

На 24-ти август на ринга на PR Beach срещу хотел Адмирал, посетителите на „Златни пясъци“ ще могат да се насладят на 8 зрелищни битки.

Боен Клуб Терес ще бъде представен от Ивайло Панев, който ще се изправи срещу представителя на СК Боил, Варна Велислав Николов в три рундов кикбокс мач по правилата на К-1.

Главната среща на вечерта ще бъде с участието на варненския кикбоксьор Богдан Шумаров, който е европейски шампион по кикбокс на WAKO и световен шампион по муай тай.

В муайтай битките ще видим европейският шампион по К-1, Стефан Терзиев, който се състезава и в Англия, където държи титлата на организацията Lion Fighting Championship.

Началото на събитието е планирано за 19:00 часа и ще се излъчва пряко по UFC Fight Pass, както и по кабелна телевизия B1B.

Ето пълният списък с двубои за MTGP 29:

Муай тай
Лиамз Пател vs TBА
Севдалин Славов vs Стефан Лондоу
Стефан Терзиев vs Иван Маручо

Кикбокс
Весела Рогаска vs TBA
Велислав Николов vs Ивайло Панев
Александър Чакъров vs Михаил Велчовски
Дакота Дичева vs Тициана Олмо
Богдан Шумаров vs Леван Гурули

Актуални новини около събитието може да следите във фейсбук.

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*