Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Мартина Маркова и Иван Шилев с медали от международен турнир

Мартина Маркова и Иван Шилев с медали от международен турнир

Двама от възпитаниците на Спортен Клуб Терес, Пловдив взеха участие в Международния турнир „Математика без граници“ финал 2019. И двамата се завърнаха с призови отличия.

Мартина Маркова се окичи със сребърен медал от турнира, а Иван Шилев завоюва бронзов медал. Мартина бе наградена и с купа като вицешампион за България в турнира. Отборно тима на Математическата гимназия – Пловдив се класира на второ място от 1200 участници от общо 15 държави. купа математика без граници

Ето още една част от досегашните успехи на двамата участници в това състезание:
Мартина Маркова, 15 години, МГ Пловдив. Математическа Суперзвезда 2018, Носител на международна купа „Математика без граници“ 2018, многократен лауреат както на национални, така и международни математически турнири, златен медалист на национален турнир по информатика 2018, най-висок бал за България НВО 2018.

Иван Шилев, 15г, 8 клас, МГ Пловдив, Сребърен медалист на математическата олимпиада в Коала Лампур, Малайзия. 100 точки на матурата по математика за 2018 г. Многократен носител на медали в областни, национални и международни състезания по математика.

Веднага след като се завърнаха от тежкия турнир Мартина и Иван се включиха в лятната ни занималня. Те са част от екипа, който не само се грижи за малчуганите в лятната занималня на ТЕРЕС, но и им предават знанията си по математика, български език, английски език и др.

Както са казвали те не веднъж тренировките в спортен клуб Терес им помагат много за подготовката за тежките математически състезания. Чрез тренировките в клуба те разтоварват стреса натрупан през дена в училище и успяват да се „рестартират“, за да бъдат толкова успешни всеки един ден.

Горди сме, че в клуба ни тренират такива деца като Марти и Иван!

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*