Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Кикбоксьори от цяла Южна България се събират в Пловдив на 26.01.20

Кикбоксьори от цяла Южна България се събират в Пловдив на 26.01.20

115 кикбоксьори от 12 клуба от цяла Южна България ще премерят сили на TERES Sparring Day на 26.01.20 (тази неделя) в Пловдив.

Бойци от водещите клубове в региона се събират за общо обиграване и „сверяване на часовниците“ преди предстоящите официални турнири от пролетния дял. Всички трениращи кикбокс ще имат възможност да изиграят по два мача с равностоен противник в среда близка до състезателната. Така треньорите ще могат да видят до къде са стигнали техните подопечни в подготовката и готови ли са наистина за предстоящите големи турнири.

Тази година в спарингите се включват клубове от Стара и Нова Загора, Свиленград, Димитровград, Мадан, Пазарджик, София и Пловдив.

Лично националният селекционер по кикбокс и член на управителният съвет на БККБМТ г-н Станислав Бахчеванов ще присъства на събитието. Така форума се превръща в още една възможност за младите бойци да бъдат набелязани за бъдещи национални състезатели.

TERES Sparring Day се превърна в традиционно събитие организирано от пловдивския клуб Терес. Преди всяко голямо състезание от няколко години на сам клуба събира всички желаещи от региона. Най-малкият участник е едва на 7 години, а най-титолованите са световен шампион по кикбокс и световна шампионка по муай тай. Интереса тази година към събитието е рекорден. Това показва колко полезен е формата за всички треньори, състезатели и кандидат състезатели.

Но да не издаваме всичко предварително.

Заповядайте в залата, за да се насладите зрелищните битки на живо, няма да останете разочаровани!

Начало на битките: 10:00 ч.
Място:
TERES GYM & FIGHT CLUB
ЗАЛА „КЮЧУКА“ ПЛОВДИВ
ул. „Димитър Талев“ №: 75А
Входа се намира срещу входа на стрелбището. Точно до бариерата в дясно. Залата е на третия етаж от ново построената сграда на комплекса.

ВХОД СВОБОДЕН!
Линк към събитието във фейсбук:
https://www.facebook.com/events/808007716314377/

TERES SPARRING DAY 022018-2d

TERES SPARRING DAY 022018-2d

TERES SPARRING DAY 022018-2d

TERES SPARRING DAY 022018-2d

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*