Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Мотивация»От родител: „Аз не плащам за бойни изкуства!“ (Видео)

От родител: „Аз не плащам за бойни изкуства!“ (Видео)

От родител…
Един от моите приятели ме попита „Защо плащаш толкова много пари и изразходваш толкова много време синът ти да практикува бойни изкуства?“ Всъщност аз трябва да призная: Аз не плащам за бойни изкуства! Аз не плащам за уроците по бойни изкуства на сина си. Аз не плащам за неговата екипировка, или пък за състезания.

Ако аз не плащам за бойни изкуства, тогава за какво плащам?
– Аз плащам за тези моменти, в които момчето ми е толкова уморено, че иска да избяга, но не го прави.
– Аз плащам за възможността момчето ми да изгради и има приятелства до живот.
– Аз плащам за шанса той да има невероятни инструктори, които ще го научат, че бойни изкуства не са само за раздвижване, а е за цял живот.
– Плащам детето ми да научи какво е дисциплина.
– Плащам детето ми да се научи да се грижи за себе си.
– Плащам детето ми да се научи да работи в екип, да бъде горд, помагащ, вежлив и уважаващ член на клуба.
– Плащам детето ми да се научи да приема разочарованията, когато не е получило резултата, на който се е надявало или се е проваляло по време на изпълнение на техника, която е практикувало хиляди пъти, но то отново се изправя и е решено да даде най-доброто от себе си следващият път…
– Аз плащам момчето ми да се научи да си поставя цели и да ги постига.
– Аз плащам детето ми да се научи, че да бъдеш най-добър отнема часове, часове, часове, часове тежка работа и успехът не идва за една нощ.
– Аз плащам, за да може моето момче да бъде в залата, вместо пред екрана…
Бих могъл да продължа, но за да бъда кратък, аз не плащам за бойни изкуства, аз плащам за възможностите, които бойни изкуства предоставя на детето ми – да открие само пътищата, които ще му помогнат по-нататък в живота и ще дадат възможност да помага на другите. За това, което съм видял от доста години, мисля че правя отлична инвестиция.

 

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*