Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Нова модерна зала за бойни спортове отваря врати в Пловдив! Стартираме на 01.12

Нова модерна зала за бойни спортове отваря врати в Пловдив! Стартираме на 01.12

С гордост искаме да Ви съобщим, че от 01.12 се местим в нашия нов спортен дом!

Дългите усилия по намирането му и след това по ремонтирането дадоха своя плод и само след броени дни всички ще имаме възможност да се насладим на тренировките в една много по-модерна и функционална обстановка.

Новата зала на клуба се простира на площ от над 400м2. Залата е оборудвана със 120м2 татами, 150м2 гумена настилка, над 15 боксови чувала, великолепен ринг и още много други нововъведения, с което смело може да кажем, че се превръща в една от най-добре оборудваните зали за бойни спортове в България. Към спортната зала за ваше удобство сме изградили кафене, в което ще може да изчакате вашия клас или пък да разпуснете след тренировка. Родители ще имат възможност да наблюдават децата си по време на тренировъчния процес в уютната атмосфера на кафенето. А за най-малките предстои да бъде изграден детски кът, в който да се забавляват, докато родителите или братчето/сестричето им тренират в залата. Естествено не сме пропуснали да изградим удобни и приятни съблекални, и бани с тоалетни.

В новата зала ще се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала ще има и много нови класове като БОКС, КАРДИО КИКБОКС, ТАЕ-БО, БОКС ЗА ЖЕНИ и др.
нова зала в пловдив

Тренировките в новата зала ще стартират на 01.12 – петък.

АДРЕСА НА ЗАЛАТА Е:
ПЛОВДИВ, УЛ. „ДИМИТЪР ТАЛЕВ“ №: 75А
Комплекс на охранителна фирма „Даикс“.
Входа се намира срещу входа на стрелбището. Точно до бариерата в дясно.
Залата е на третия етаж от ново построената сграда на комплекса.

Специални благодарности към фирма „Даикс“ и в частност към г-н Пешев, за това, че ни приютиха в техния комплекс!

Пълната програма и разписание валидно от 02.01.2018 вижте в таблицата:

Програма за тренировки в Терес от януари 2018

teres-nova-zala-plovdiv

teres-deca-nova-zala

Кафене Терес

Кафене Терес

Тагове -
TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*