Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Сребърен медал за Георги Иванов от Държавното по Кикбокс в Габрово

Сребърен медал за Георги Иванов от Държавното по Кикбокс в Габрово

През изминалия уикенд в Габрово се проведе Държавното отборно първенство по Кикбокс във всички рингови стилове.

СК „Терес“ бе представен от 12 годишния Георги Иванов. До момента Георги бе двукратен републикански шампион по Кикбокс в стил „Лайт контакт“. Това бе първата проява на младата ни надежда на твърдия рингов стил „Фул контакт“.  Георги започна добре турнира. Но един случаен удар във финалната среща, в черния дроб го изпрати в нокдаун. Само секунда му отне да се изправи и възстанови, но за съжаление правилника за неговата възрастова група е да се прекрати мача след нокдаун. Така загуби финалната битка и остана със сребърен медал.

„Отчитайки факта, че Жоро тепърва навлиза в този твърд стил и тази възрастова група, смятаме че представянето му бе на ниво. Георги има всички предпоставки да стане голям шампион, ако продължи да е все така всеотдаен в тренировките. Той тренира от около година и половина, и все още не е разгърнал целия си потенциал.“ – коментираха от треньорския щаб.

 

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*