Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Първо участие на СК Терес на Държавно първенство и първи медал

Първо участие на СК Терес на Държавно първенство и първи медал

На 04 – 05 април в спортна зала „Маладост“, гр. Шумен се проведе Държаният шампионат по кикбокс в стиловете лоу кик и киклайт контакт. На ринга и татамито мериха сили бойци от цялата страна.

СК Терес изпрати един боец в стил лоу кик. Това бе първото участие на клуба на държавно първенство. Въпреки малкото време от създаването на Терес, състезателят ни Васил Иванов се представи достойно и успя да завоюва сребърен медал.

Жребият отреди първия мач на Васко да е срещу представител на СК Хара, Стара Загора. Опонента му бе значително по-опитен, с множество участия на държавни първенства и многократен републикански шампион. Въпреки това Васко се наложи убедително и заслужено спечели мача с три на нула съдийски гласа.

С това той си спечели правото да играе на финал.

Във втория ден от турнира Васко се изправи срещу боец от СК Арис, Враца. Отново опонента му бе значително по опитен от него. Последното участие на представителя на Арис бе на професионалната гала вечер по кикбокс Ultimate Pro Fights, която се състоя в края на февруари. Въпреки безспорният опит и качества на опонента си, Васко се представи много добре, но за съжаление малко не му достигна, за да се пребори за победата. Съдийското решение бе в полза на Илиян Димитров от Враца.

„Благодарим на Васко за сърцатата игра и достойното представяне на ринга! Продължаваме да се готвим все така усърдно, за да може съвсем скоро да достигнем и до златния медал. – коментираха треньорите след състезанието.

Състезанието, организирано от СК Шуменска крепост, по традиция е един от най-силните турнири за годината.

Бихме искали да благодарим на домакините от Шуменска крепост и в частност на президента на клуба господин Свилен Марински, за перфектната организация на турнира и за изключително топлото гостоприемство.

Не на последно място благодарим на нашите спонсори, за подкрепата и гласуваното доверие! Специални благодарности на г-н Георги Енезлиев, г-н Чавдар Чавдаров и фирма „АСО Сокол“ ООД – те направиха участието ни на това състезание факт, чрез подкрепата си.

 

Васил Иванов сребърен медал награждаване

 

Васил Иванов на стълбичката на успеха.

 

Златомир Димитров, Васко Иванов и Николай Драганов

Златомир Димитров, Васил Иванов и Николай Драганов веднага след първата победа на Васко.

СК ТЕРЕС

Автор

Администратор

Напишете коментар

*