Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Тренирай от вкъщи онлайн с треньорите от Боен Клуб Терес

Тренирай от вкъщи онлайн с треньорите от Боен Клуб Терес

Онлайн тренировки членска карта

Във връзка с епидемиологичната обстановка започваме провеждането на ОНЛАЙН ТРЕНИРОВКИ. Всичко за онлайн тренировките може да намерите ТУК.

Вече не издържаш в къщи на дивана?

Искаш да потренираш от дома си след тежкия работен ден?

Винаги си искал да тренираш с треньорите от Боен клуб Терес, но не си от Пловдив?

Точно заради такива като теб клуба се адаптира към ситуацията и отваря нова глава в своята история като пуска онлайн тренировки.

Груповите онлайн тренировки ще се провеждат във фейсбук групи създадени специално за целта. А индивидуалните онлайн тренировки ще се провеждат по месинджър, скайп и вайбър.

Всеки ден ще имате възможност да тренирате от Вашия дом онлайн с нашите инструктори и треньори. Ще има специална група за тренировки за напреднали по кикбокс, отделно ще има група под формата на курс по кикбокс, функционални и кондиционни тренировки и още изненади, който ще разберете ако се включите към нашите онлайн тренировки.

Бъдете здрави! Останете активни! Това е важно за вашето здраве и настроение.

Ела в клуба – Стани един от нас!

Всичко за онлайн тренировките може да намерите ТУК.

 

Онлайн тренировки по Kикбокс за напреднали

Функционални и кондиционни тренировки онлайн

 

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*