Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»4 медала за състезателите на Терес, Пловдив от Държавното в стил Лоукик

4 медала за състезателите на Терес, Пловдив от Държавното в стил Лоукик

През изминали уикенд в Шумен се проведе Държавното първенство по кикбокс в стил лоукик. В надпреварата тази година се включиха рекорден брой състезатели 244 от цялата страна, които предложиха атрактивни битки на ринга в шуменската зала. Изиграха се 172 двубоя.

Боен Клуб Терес бе представен от 6 състезатели, повечето от които дебютанти. 4 от тях се пребориха за призови места и завоюваха медали от турнира.

Дамян Георгиев и Георги Иванов спечелиха сребърни медали при 13-14 годишните. Станислав Желев и Вилислав Църнелов се окичиха с бронзови медали при юношите. Александър Хаджийски и Георги Вангелов останаха извън призовите места, но опита, който натрупаха и уменията, които показаха дават заявка за бъдещи по-високи резултати.

Треньорския състав в Лицето на Николай Драганов и Димитър Желязков е доволен от представянето на младите надежди на клуба. Отбора на Терес се готви за следващото предизвикателство Държавното в стил фул контакт, което ще е след около месец във Варна.

Дамян Георгиев 2020 Шумен

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*