Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Интервюта»Ученици борят стреса от матурите с тренировки по кикбокс (ВИДЕО)

Ученици борят стреса от матурите с тренировки по кикбокс (ВИДЕО)

Блиц интервю с три от най-добрите математички в България (до 7-ми клас), борещи стреса от уроците с тренировки по Кикбокс в Teres Gym & Fight Club.
Благодарим на Мартина Маркова, Милла Хаджифилева и Силвия Сребрева, че отделиха малко време в натовареното си ежедневие, за да отговарят на няколко въпроса след блестящото си представяне на матурите!

Трудна ли беше подготовката за двата изпита?
Силвия: Подготовката не беше толкова трудна, колкото напрежението и големите очаквания на родители, учители и дори съученици. Все пак няма как да се постигнат резултати без решаване и учене.
Мартина: Подготовката сама по себе си не беше сложна, трудната част идва от психиеското натоварване преди изпитите, с което трябваше да се справим.
Милла: Да, беше много усилена.Ученички тренират кикбокс в Пловдив
Колко време отделяхте за подготовка?
Силвия: Подготовката беше всеки ден – дори и през почивните дни. В училище преподавателите се стараеха да се упражняваме всеки ден и да научим по нещо повече. Аз лично отделях време през седмицата след училище(или преди – зависи от смяната) за ходнене на уроци и уражняване, а през уикенда преговарях всичко научено.
Мартина: Не много. Преподавателите се бяха постарали без да се изисква голяма подготовка извън училище да успеем да се справим максимално добре.
Милла: Отделях много време за нея.

Как се справяте със стреса от училище?
Силвия: Отговорът е прост и ясен – единственият начин човек да се справи със стреса без да се чувства гузен – това е тренирането.
Мартина: Смятам, че само едно добро физическо натоварване може да измести психическото. Тренирам по 3 пъти на седмица в залата, карам колело всеки ден(така пътувам).
Милла: Тренировките в Терес ми помогнаха да превъзмогна стреса от предстоящите матури. Те са забавни и разтоварващи.

Какво тренирате?
Силвия: Ходя на груповите тренировки по кикбокс. В тях ми харесват много неща – приятната атмосфера, приятлите, придобитите умения, отношението на треньорите към всеки от трениращите и огромното желание, с което се отнасят към воденето на групите.
Мартина: Тренирам от сравнително не много време, но посещавам груповите тренировки по Кикбокс за напреднали. Харесва ми спортът, екипът от треньори и хората, с които спортуваме заедно. Смятам, че това е най-добрият начин, по който да оползотвориш 1.5 ч.
Милла: Ходих на уроци по математика, български и на тренировки по кикбокс в Терес.

Според вас спортът помогна ли ви за постигането на първо/второ място в цяла България?
Силвия: Естествено, че спортът помага. Тренировките са страхотен начин човек да се справи с психическото натоварване, което си е много при всекидневното решаване.
Мартина: Определено спортът помага много. Психическото напрежение е огромно, а спортът е един страхотен начин да се справи човек с него. След тренировка е доказано, че човек мисли по-логично и се справя по-добре със задачи.
Мила: Според мен наистина тренировките подпомогнаха за доброто ми представяне. Изкарах 95 точки по математика и 90,5 точки по български език.

Кое училище мислите да изберете – всяко едно от тях ще ви приеме с „отворени обятия“?
Силвия: Смятам да си остана в МГ. Нивото там е много високо и съм запозната с работата на учителите, на които съм безрайно благодарна за помощта(постигнатият успех се дължи на съвместната ни работа с тях).
Мартина: Смятам да продължа в МГ, по-добър избор няма и никога няма да има в Пловдив.
Милла: Според мен резултатът ми е добър и реших след 7-ми клас да продължа в Английската гимназия, защото искам да изучавам език по-усилено.

Какви са вашите мечти?Борим стреса с тренировки по кикбокс
Силвия: Мечтата ми за близкото бъдеще е да се наспя. След това ще мисля какво да правя.
Мартина: Мечтая да стана истински успял човек. Най-вече истински човек, но и успял звучи добре 🙂
Милла: Мечтата ми е да стана лекар.

Какво ще пожелаете на съучениците си и следващите седмокласници?
Силвия: На съучениците си ще пожелая успех с избора на училище, а на бъдещите седмокласници ще препоръчам да учат през цялата година, а да не оставят всичко за преди матурата.
Мартина: На следващите седмокласници ще пожелая спорна и успешна година и да не се притесняват много. А на своите съученици – успех с избора на гимназия, защото е доста важен.
Милла: Пожелавам на бъдещите седмокласници много късмет на матурите!

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*