Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Възпитаници на Терес първи на матурите след 7-ми клас в България (ВИДЕО)

Възпитаници на Терес първи на матурите след 7-ми клас в България (ВИДЕО)

Четири от възпитаничките на СК „Терес“ се представиха блестящо на матурите и заеха челни позиции в статистиката за успеваемост на страната.

Средният успех за Пловдивска област от „малките матури“ е 47,05 точки по български език и литература и 36,67 точки по математика. Възпитаниците на Математическата гимназия заемат първо място по среден успех на матурите в цялата страна със средно 89,03 точки по двата предмета. Ученички борят стреса с тренировки по кикбокс

Ученичката от ОМГ „Академик Кирил Попов“ Силвия Сребрева не веднъж е показвала своята отдаденост, както към спорта, така и към учението. Тази година тя стана национален лауреат от олимпиадата по български език и литература и получи служебно 100 т. на матурата по предмета. Като възпитаник на едно от най-елитните училища в Пловдив, Мартина Маркова се представи блестящо и на изпита по математика има 100 от 100 точки възможни. Това я прави най-високото лично постижение в Пловдивска област. Сред първенците по успех се наредиха и Милла Хаджифилева, и Гергана Йорданова.

И четирите момичета, за да разтоварят от напрежението в училище и да развиват физическата си форма тренират кикбокс в СК „Терес“. Изключително сме горди от тях и ги поздравяваме за невероятното постижение. Те показват на връстниците си как добрата дисциплина от спорта се прилага в други области. Пожелаваме им да продължават да покоряват нови върхове с усмивка и гордо вдигната глава!

Интервю с отличничките може да видите тук:

Ученици борят стреса от матурите с тренировки по кикбокс (ВИДЕО)

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*