Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Златен медал за Стефан Чучулски от турнира във Варна! (ВИДЕО)

Златен медал за Стефан Чучулски от турнира във Варна! (ВИДЕО)

На 10.12.2016 в гр. Варна се проведе Коледен турнир по Кикбокс. Турнира бе организиран от Община Варна, Българската конфедерация по кикбокс и муай тай и СКБИ „Боил“- Варна. В надпреварата се включиха 148 състезатели от 24 клуба от цялата страна.

СК „Терес“ изпрати трима представители в стил „Кик лайт“.

За Петър Йочев това бе дебютно състезание само след два месеца тренировки в клуба. Въпреки малкото време за подготовка, Петьо изигра много добре срещата си и през повече време водеше по точки. Но малко преди края пропусна няколко удара от противника и загуби. Вярваме, че Това е само началото на развитието на Петьо и след няколко месеца на държавните турнири той ще покаже на какво е способен.

Другия наш представител бе Димитър Ибрям. Той пък направи своя дебют при юноши старша възраст. Изигра много добре срещата си, показа голям напредък. Игра разнообразно, успяваше да пласира дойни и подскочни лоукици, уширо гери и др. сложни техники. Въпреки това според съдиите той загуби. Нашето мнение е, че той пласира повече чисти удари, бе по разнообразния боец и заслужаваше победата.

Третия наш участник Стефан Чучулски се пребори за златния медал в новата за него категория до 79 кг. В оспорван финален мач той се наложи над противник от СК „Аякс“, Бургас. Противника му бе награден за най-добър „ДЕБЮТАНТ” в юноши старша възраст.

С това приключи състезателната година за СК „Терес“, Пловдив.

Насладете се на финалната среща на Стефчо тук:

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*