Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»„Химснаб Наири“ ООД награди шампиона Стефан Чучулски с парична премия

„Химснаб Наири“ ООД награди шампиона Стефан Чучулски с парична премия

Състезателят от СК „Терес“ Стефан Чучулски бе награден от  фирма „Химснаб Наири“ ООД с парична премия за успеха му в последния за годината турнир по Кикбокс.Връчването на наградата се състоя пред около 40 членове на клуба и десетки посетители на р-т "Шармант"

Да припомним – само преди седмица Чучулски се завърна със златен медал от Коледния турнир по Кикбокс в гр. Варна. Доброто представяне на Стефчо не остана скрито от спонсорите на клуба и те наградиха младия боец.

Връчването на наградата се състоя пред около 40 членове на клуба и десетки посетители на р-т „Шармант“ на Коледното парти на СК „Терес“, което се проведе тази събота.

Фирма „Химснаб Наири“ ООД е един от основните спонсори на клуба. През годините не еднократно е подпомагала дейността ни по един или друг начин.

„Радваме се, че имаме възможност да подкрепим изявите на толкова талантливи момчета. Знаем колко усилия им костват успехите, за това ще се стараем да ги подкрепяме и в бъдеще. Пожелавам им много успехи и през следващата състезателна година!“ заяви г-н Шишманян, управител и съсобственик в една от най-големите фирми в България за производство и търговия на промишлени химикали и торове „Химснаб Наири“ ООД.

Благодарим най-сърдечно за подкрепата, която оказват на клуба и на бойците в него! Когато бизнеса и спорта вървят ръка за ръка, винаги е по-лесно!

Химснаб Наири ООД

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*