Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»9 Медала за „Терес“ от Държавното по кикбокс в Габрово (СНИМКИ)

9 Медала за „Терес“ от Държавното по кикбокс в Габрово (СНИМКИ)

Между 02-04.11 в град Габрово се проведе Държавното първенство по кикбокс в стиловете лайт контакт и киклайт кинтакт. Над 20 клуба от цялата страна взеха участие в турнира.

Кикбоксьорите от спортен клуб „Терес“ завоюваха общо 9 медала , от които един златен , пет сребърни и 3 бронзови медала . Със злато се окичи Георги Цанков при най-малките , интересното в тази категория беше , че след поредица от победи двама състезатели от Терес спореха за златото във финалния мач.
Със сребърни медали на крачка от върха се разминаха Георги Иванов , Емилио Ралев , Дамян Георгиев и Ивайло Панев .
Бронз спечелиха – Георги Иванов , Георги Цанков и Ивайло Панев .
Контузия попречи на Ивайло Панев да излезе на финала в стил киклайт контакт , но след поредица от много добре изиграни срещи , бе забелязан и поздравен от националния треньор за доброто си представяне .

Всичките пет състезателя на Терес играха и в двата стила – лайт и киклайт контакт . Повечето от състезателите за пръв път взеха участие на държавно първенство и въпреки тежката програма от пет-шест мача на ден , които трябваше да изиграят те успяха да се преборят за медали , някои от които за злато !

Следващо предизвикателство за кикбоксьорите от Терес е след броени дни на държавното първенство по кикбокс в стиловете К1 и лоукик .TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*