Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»БЕЗПЛАТНА лятна спортна занималня за деца от 7 до 12 год.

БЕЗПЛАТНА лятна спортна занималня за деца от 7 до 12 год.

Спортен Клуб Терес съвместно със своите възпитаници организира лятна занималня за деца под наслов:

„Деца учат деца!“

Десетки възпитаници на клуба от по-големите класове ще се включат в инициативата и ще поемат обучението, и възпитанието на по-малките деца. На занималнята освен чисто спортните дисциплини като кикбокс, бокс и обща физическа подготовка ще има часове по български език, математика, английски език, четене на книги от задължителните списъци и др. Ще има часове по здравословно хранене с поднесена информацията по достъпен за децата начин. Децата ще бъдат учени да си подреждат и почистват залата, и местата за учене. Но нека не разкриваме цялата програма още от самото начало… 🙂

Занималнята ще е два месеца през лятната ваканция от 01.07.2019 до 30.08.2019г. Всеки делничен ден от 12:00 ч до 16:00 ч. в залата на клуба на адрес: Пловдив, ул. „Димитър Талев“ №: 75А.

Ето само част от имената на децата, които ще се грижат за малчуганите – Емилио Ралев, Георги Иванов, Силвия Сребрева, Мартина Маркова, Иван Шилев, Гергана Йорданова и още, и още…
Ако се чудите дали тези деца имат капацитета, за да предадат някакви знания на вашето дето ето кратки визитки на някой от тях:

Емилио Ралев, 14 години – Републикански шампион по Муай Тай за неговата възрастова група.

Георги Иванов

Георги Иванов

Георги Иванов, 14 години – Шесткратен републикански шампион по Кикбокс в различни стилове. Републикански шампион от преди месец в стил К-1 в неговата възрастова група. Жоро е с американски паспорт и с отлично владеене на английски език.

Силвия Сребрева

Силвия Сребрева

Силвия Сребрева, 15 години, МГ Пловдив, от начален курс се занимава със състезателна математика, двукратно се класира на националната олимпиада по български език и литература – лауреат за 7 клас и в топ 15 в България за 8-10 клас включително. Силвия е родена в Англия, умело владее английския език. Състезава се активно в състезанията по БЕЛ и се класира винаги в топ 3. Завършва всяка година с успех 6.00. Първа е по оценки в класа и випуска.

Мартина Маркова

Мартина Маркова

Мартина Маркова, 15 години, МГ Пловдив. Математическа Суперзвезда 2018, Носител на международна купа „Математика без граници“ 2018, многократен лауреат както на национални, така и международни математически турнири, златен медалист на национален турнир по информатика 2018, най-висок бал за България НВО 2018.

Иван Шилев, 15г, 8 клас, МГ Пловдив, Сребърен медалист на математическата олимпиада в Коала Лампур, Малайзия. 100 точки на матурата по математика за 2018 г. Многократен носител на медали в областни, национални и международни състезания по математика.

Това са само една част от възпитаниците на TERES Gym & Fight Club, които ще се включат в лятната занималня. Без съмнение децата Ви ще има какво да научат от тях, не само като „суха“ материя по съответните дисциплини, но ще имат възможност да попият от опита им, да се „докоснат“ до характера на тези деца възпитавани като шампиони и победители в живота.

Обучението и тренировките за децата ще са напълно безплатни! Но, за да гарантираме, че записалите се деца ще посещават редовно занималнята всеки желаещ да запише детето си ще трябва да остави 100 лв депозит, който ще му бъде върнат след приключване на занималнята, ако детето е посещавало редовно занятията. Ако детето отсъства систематично от занималнята депозита остава в полза на клуба и ще бъде разпределен между обучаващите деца. Записването става на рецепцията в залата.

Местата в групата са ограничени. Записването започва от днес и ще приключи при запълване на свободните места.

За допълнителни въпроси: +359 878 737708

Актуални новини около занималнята може да следите във фейсбук събитието създадено с тази цел.

 

Възпитаници на Терес първи на матурите след 7-ми клас в България

На снимката: Мартина Маркова, Силвия Сребрева, Мила Хаджифилева, Гергана Йорданова

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*