Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Два златни медала за Георги Иванов от Републиканското по Кикбокс в Габрово (ВИДЕО)

Два златни медала за Георги Иванов от Републиканското по Кикбокс в Габрово (ВИДЕО)

През изминалия уикенд в гр. Габрово се проведе Държавният шампионат по Кикбокс в трите татами стила – Лайт контакт, Кик лайт контакт и Пойнт Файтинг.
В първенството се включиха над 300 състезателя от 20 клуба от цялата страна.

Боен клуб Терес бе представен от Георги Иванов. Във възрастова група 10-12 год, категория +47 кг, Георги се представи повече от добре и завоюва два златни медала в стиловете Кик лайт и Лайт контакт. На Георги му се наложи да изиграе 6 мача за един ден, в които той се наложи убедително над своите съперници. Добрата игра на Георги не остана незабелязана от съдии и треньорите на неговите противници. Той получи доста поздравления за блестящото си представяне дори от противниковите лагери.

„Представянето на Георги затвърди вижданията ни, че клуба и подготовката на бойците в Терес върви в правилната посока. Макар и млад клуб вече имаме редица шампионски титли от Републикански и Международни турнири. Продължаваме да работим здраво, за да може в колекцията си скоро да добавим световни и европейски титли.“ – коментираха от треньорския щаб.

Следващото предизвикателство за клуба е само след броени дни на бойното шоу Fuerte En El Ring. Там своя професионален дебют ще направи Ивайло Панев. За билети и VIP маси на 0878686963.

 

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*