Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Открита тренировка по Кикбокс пред Декатлон Пловдив

Открита тренировка по Кикбокс пред Декатлон Пловдив

На 26 юли (неделя) от 11:00 ч. пред магазин Декатлон Пловдив ще се проведе открита тренировка по Кикбокс.

Събитието е организирано от верига магазини Декатлон съвместно със спортен клуб „Терес”.

Освен демонстрация на умения от страна на спортисти от спортния клуб, треньорите от Терес ще проведат отворена безплатна тренировка за всички желаещи. Добре дошли да вземат участие в тренировката са всички възрастни и деца над 5-6 г. Тренировката ще е подходяща за момчета и момичета, които желаят да се докоснат до спорта Кикбокс.

На всички участници ще бъдат раздадени талони за безплатни тренировки в СК Терес. За да се включите, регистрирайте се до петък, 24.07., ТУК. Побързайте, местата са ограничени!

„Призоваваме всеки, който има желание да усети какво е да се тренира Кикбокс да се включи в тренировката. Тренировката ще бъде подходяща за начинаещи, каквито се очаква да са повечето участници. Така всеки, който до сега му се искало да пробва, но нещо го е спирало може да опита. Осъзнаваме, че само с една тренировка е трудно човек да усети дали това е неговият спорт, за това ще предоставим талони на всички участници за безплатни тренировки в нашия клуб. Както обичам да казвам: Едно дете повече в залата е едно дете по-малко на улицата!” – коментира Николай Драганов един от треньорите в СК Терес.

СК ТЕРЕС

Автор

Администратор

2 коментара относно “Открита тренировка по Кикбокс пред Декатлон Пловдив”

Teres
от Teres - 23 юли 2015 - Отговор

Поне от нашия клуб не. Може да отправите запитване към магазин Декатлон, те регулярно организират подобни събития в различни градове.

Avatar
от Боян - 23 юли 2015 - Отговор

А във Варна ще има ли?

Напишете коментар

*