Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»ТЪРСИ СЕ: Треньор по БОКС в гр. Пловдив

ТЪРСИ СЕ: Треньор по БОКС в гр. Пловдив

Една от най-модерните зали за бойни изкуства в гр. Пловдив TERES Gym & Fight Club търси треньор по бокс.

Ако бокса е в кръвта ти и си мотивиран да предадеш уменията си на подрастващите – това предложение е точно за теб!

Предлагаме ти да станеш част от млад и мотивиран екип от треньори, и с общи усилия да създавате бъдещите шампиони на България. Материалната база на клуба не отстъпва на водещите клубове в цял свят.

Предлагаме гъвкав график за провеждане на тренировките, съобразен с личните ти ангажименти. Много добър вариант за допълнителни доходи. Заплащане процент от оборота.

За предимство ще се счита предишен опит като треньор по бокс. Комуникативни и мотивационни умения. Умение за работа в екип.

Ако имаш желание да станеш част от екипа ни, моля да се свържеш с нас на емайл: info@teres.bg, чрез лично съобщение във фейсбук или на телефон: 0878686963

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*