Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Новини»Злато, сребро и бронз от Държавното по Кикбокс в стил лоукик

Злато, сребро и бронз от Държавното по Кикбокс в стил лоукик

През изминалия уикенд в гр. Свиленград се проведе Държавното първенство по Кикбокс в стил лоукик за всички възрасти. Домакин на събитието бе Свиленградския клуб „Тангра“.

Спортен клуб Терес бе представен от трима състезатели – Ивайло Панев, Стефан Чучулски и Димитър Ибрям.

Ивайло Панев завоюва златен медал в категория до 63,5 кг при мъжете клас Б. Като на полуфинала нокаутира противника си в третия рунд, с което показа разликата в класите между себе си и противника. Във финалната среща се изправи срещу по-титулован от него противник, но въпреки това успя да се наложи тактически и да победи с 2 на 1 съдийски гласа, и да се окичи със златен медал.

Стефан Чучулски спечели сребърен медал в категория до 81 кг. при мъжете в класа Б. Във финалната среща се изправи срещу медалист от Европейското първенство по кикбокс, след оспорван мач, Стефчо отстъпи с малко и остана със сребърен медал.

Димитър Ибрям бе в една от най-тежките категории – до 67 кг юноши старша възраст. Жребият го изправи срещу носител на световната купа от миналата година. Опита на противника му си каза думата и Митко отстъпи и остана с бронзов медал от този турнир.

Следващото предизвикателство за клуба е след няколко дни на Държавното първенство по Муай Тай в гр. Варна, което ще се проведе през следващата събота и неделя.

Ивайло Панев

Ивайло Панев златен медал

Стефан Чучулски

Стефан Чучулски сребърен медал

Димитър Ибрям

Димитър Ибрям бронзов медал

 

TERES - Gym & Fight Club

Автор

Teres - Gym & Fight Club е една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в страната. В Teres - Gym & Fight Club се провеждат тренировки от рано сутринта до късно вечерта. Освен до сега познатите ни класове по Кикбокс и Кросфит (Силово-кондиционни тренировки), в новата зала има и много нови класове като бокс, кардио, кикбокс, тае-бо, бокс за жени, табата и други.

Напишете коментар

*