Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Блог

Начало»Мотивация»Артин Маргосян – шампиона с голямо сърце!

Артин Маргосян – шампиона с голямо сърце!

Често казваме, че в залата се развиват качества като самодисциплина, издръжливост, координация, воля, самоконтрол, самочувствие, гъвкавост, хармонично тяло и др., че кикбокса възпитава победители.

Днес ще Ви разкажем за една история от последните дни, която се случи в нашия клуб и която доказва, че освен победители на ринга, бойните изкуства ни учат на много повече.

Преди десетина дни трима наши бойци се завърнаха със златни медали от международния турнир в Гърция APOLLON OPEN CUP 2016. След завръщането си бойците бяха награди с парични премии от един от спонсорите на клуба, фирма „Химснаб Наири“ ООД.

Веднага след връчването на премията му за златния медал, Артин Маргосян се приближи към един от треньорите с думите:

„Тренер, може ли да направим нещо по-добро с тия пари. Нека да купим лична екипировка за ……. (едно от момчетата в залата, което няма възможност да си закупи сам, но пък за месец тренировки показа много хъс и желание да тренира. Умишлено не споменаваме името му.).“

Естествено идеята бе чудесна и бе приета на момента. Само след няколко дни, една от младите надежди на СК „Терес“ вече има пълно лично оборудване – чисто нови бойни ръкавици, протектори за краката, бинтове, назъбник и дори лично въже за скачане. Младежа обеща да се старае двойно повече в тренировките и много скоро да покаже качествата си на ринга.

С тази история искаме не само да благодарим на Артин Маргосян за голямото му сърце, но и да покажем на какво се учат бойците ни в залата. Клуба е като едно голямо семейство, готово във всеки един момент да помогне на по-слабите от нас. Въпреки, че нашият спорт е индивидуален, ние вървим заедно напред към бъдещите успехи!

УС!

СК ТЕРЕС

Автор

Администратор

3 коментара относно “Артин Маргосян – шампиона с голямо сърце!”

Avatar
от Иван - 20 май 2016 - Отговор

Предай нататък

Avatar
от Валери - 17 май 2016 - Отговор

Браво Арто, уникален жест

Avatar
от Incog - 17 май 2016 - Отговор

Просто няма думи… Голямо момче… Голям постъпок!!! Браво на него!!!

Напишете коментар

*