Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Kickboxing Summer Camp Plovdiv 2018

Начало»Kickboxing Summer Camp Plovdiv 2018

KICKBOXING-SUMMER-CAMP-2018-09Пловдив ще бъде домакин на тренировъчен лагер по Кикбокс и Муай тай. Лагера ще се проведе от 02 до 08 септември 2018 г. с любезното домакинство на Teres Gym & Fight Club, Пловдив.

По-различното от повечето тренировъчни лагери организирани до сега в страната, ще е че лагера ще бъде предназначен за подготовката както на топ състезатели и бойци, така и към прохождащи такива, и към хора които просто желаят да повишат своята физическа и техническа форма. Състезатели с минимален опит или дори без такъв ще могат да тренират с бойци от техния ранг, и така да подобрят уменията си под ръководството на треньори от три различни школи.

Треньорите на лагера ще са Димитър Димитров от СК „Тангра“, Свиленград, Иван Иванов от СК „Прайд Енд Глори“ Нова Загора и Николай Драганов от СК „Терес“, Пловдив.

Димитър Димитров със семинар в Пловдив

Тренер Димитър Димитров

Под ръководството на Димитър Димитров бойци са завоювали десетки медали от световни, европейски и балкански първенства. Наскоро неговият възпитаник Христо Калайджиев спечели златен медал от Европейското първенство за кадети в Македония. Трима от СК „Тангра“ станаха балкански шампиони преди месец. Състезателите на СК“ Тангра“, чийто главен треньор е Димитров имат спечелени стотици медали от републикански първенства. Неговата възпитаничка Горяна Стоева стана европейска шампионка по бокс. Това са само една част от постиженията на неговите бойци.

Иван Иванов треньор по Муай тай

Тренер Иван Иванов

Иван Иванов е с множество награди като спортист и треньор на годината в община Нова Загора. Освен до българската школа по кикбокс, Иванов има две годишен опит в Западна Европа, там където е меката на професионалния кикбокс. През 2011 г. се прибира в България и основава собствен клуб. СК „Прайд едн Глори“ е обявен за отбор на годината за 2017 в общината. Само за няколко години под негово ръководство в клуба се раждат десетки републикански шампиони, няколко балкански титли, световна и европейска шампионка по муай тай: Константин Михайлов под негово ръководство стана вице-световен, вице-европейски по муай тай, трети на световната купа по кикбокс в стилК1, вице-европейски в стил К1, балкански шампион в стил К1 , 5 профи мача, от които 4 победи и само една загуба. Карина Петкова завоюва световния и европейски връх в Муай тай.

Шампионите от Аполон опен Гърция 2018

Тренер Николай Драганов

Николай Драганов е старши треньор в Teres Gym & Fight Club, Пловдив. Драганов е многократен републикански шампион по кикбокс в различни стилове, както и национален състезател от началото на века. 🙂 Въпреки краткото време, от което съществува клуба бойците на Терес имат редица медали и шампионски титли от турнири в страната и чужбина.

Комбинацията от тези трима доказали се треньори е гаранция за качествени тренировки и ползотворен лагер, за всеки който реши да се включи.

На лагера се очаква да се включат няколко европейски и световни шампиона по кикбокс и муай тай. Но да не издаваме всичко от самото начало… 🙂

Каним всички, които желаят да повишат подготовката си в кикбокса, без значение напреднали или средно напреднали.

Цена за ранно записване:
– 300 лв. пакет „All Inclusive“ – включва настаняване в три звезден хотел, храна три пъти на ден и тренировки два пъти на ден.
– 100 лв. тренировъчен пакет. (За тези които нямат нужда от настаняване.)

За записване и допълнителна информация може да се обърнете към тримата треньори, както и на телефон +359 878 686963, email:info@teres.bg или на рецепцията в Teres Gym & Fight Club.

Местата са ограничени!