Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

СПОРТНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РЕХАБЕЛИТАЦИЯ

Начало»СПОРТНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РЕХАБЕЛИТАЦИЯ

Активно възстановяване на спортуващия със Запрян Маджаров

Teres Gym & Fight Club съвместно с рехабилитатора Запрян Маджаров предлага нова услуга на своите клиенти – спортно възстановяване и рехабилитация за всички свои членове.

Процедурите ще се извършват след предварително записване на час на телефон +359 879 589595. Прегледите се извършват на адрес: Пловдив, ул. „Булаир“ №:1А, офис 1А или в TERES Gym & Fight Club на адрес: Пловдив, ул. „Димитър Талев“ №:75А.

Най-доброто възстановяване е след седемдневен цикъл на тренировки и мач, на седмия ден да се направи пълно възстановяване, което включва: масаж, стречинг, упражнения за мобилност, работа с ластици и кинезиотейп.
Правилната, навременна и адекватна рехабилитация може да обърне хода на много състояния, които водят до обездвижване или ограничаване на движенията, както и да помогне на хора с необратим двигателен дефицит.

Спортното възстановяване при активно спортуващи е препоръчително да започва в момента, когато тренировките на седмица станат 4-5 бр. Това важи и за децата.

Цена за една процедура: 30 лв.
Цена за една процедура с представяне на активна членска карта от TERES Gym & Fight Club: 20 лв. (отстъпка 33%!!!)

Повече за рехабилитатора Запрян Маджаров, може да прочете на неговият сайт: https://маджаров-рехабилитатор.com или във фейсбук: Спортно възстановяване

 

 

Спортно Възстановяване