Тренировки по Кикбокс, Бокс, Тае Бо, Табата и др.

Протеинов бар

Начало»Протеинов бар

Зала с протеинов бар в Пловдив

Хранителни добавки в терес Пловдив

На нашата рецепция е разположен и протеиновия бар. В него ще намерите различни продукти на водещи фирми в бранша. Също така, нашите любезни треньори и инструктори ще Ви предложат и други продукти, които са неизменна част от Вашата тренировка.

Ако желаете по-сериозен ефект от Вашите тренировки ние Ви предлагаме голямо разнообразие от хранителни добавки. Нашите треньори ще Ви консултират правилно какво да изберете съобразно Вашата програма и изисквания. В протеиновият бар на TERES Gym & Fight Club, Пловдив ще намерите: Л-Карнитин и Фет бърнър за изгаряне на мазнините, тренировъчни бустери за по-високи постижения по време на тренировката, BCAA и протеинови шейкове за възстановяване след тежките тренировки, мултивитамини, Омега 3 мазнини, Колаген, Магнезий и много други.

Освен хранителни добавки на нашата рецепция ще намерите голямо разнообразие от екипировка за бойни изкуства. Всичко необходимо за качествени и безопасни тренировки, както за професионални спортисти, така и за хора тепърва навлизащи в спорта.

Протеинов Бар Пловдив

Рецепция на Teres Gym Plovdiv